Wij willen alles goed voorbereiden

Jij hebt bepaalde verwachtingen en ideeën over jouw kraamtijd en wij hebben veel informatie en tips verzameld voor jou. Het intakegesprek is een goed moment om dit samen te bespreken en tot een mooi zorgplan te komen. Daarom komen we rond de 7e maand van je zwangerschap gezellig bij jou op bezoek.

Geen wens is te gek

Wij komen bij jou thuis en begrijpen dat we ons moeten aanpassen. Het is tenslotte jouw huis, jouw kindje en jouw kraamtijd. Tijdens het intakegesprek zal de zorgconsullente al je wensen vastleggen in een zorgplan(boekje). Na de bevalling werkt de kraamverzorgende met dit boekje zodat ze precies weet waar ze rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld andere kinderen die naar school moeten? Wil je dat jouw kraamverzorgende rekening houdt met bepaalde culturele of religieuze normen en waarden? Liever schoenen aan of uit bij jou thuis? Of een kraamverzorgende die om kan gaan met jouw hond of kat? Geen probleem, jouw wensen, onze zorg! Ook vertellen we je wat je van kraamverzorgende kan verwachten.

Tijdens het zwangerschap vindt een intakegesprek door de zorgconsulente van Kraamzorg happy life plaats. De zorgconsullente neemt hiervoor contact met je op. Als je je eerste kindje verwacht, of als er bijzondere omstandigheden zijn, vindt het gesprek overdag bij je thuis plaats.

Tijdens het gesprek kun je als cliënt aangeven wat je wensen zijn en bespreekt de zorgconsullente wat de mogelijkheden zijn. De volgende onderwerpen zullen in ieder geval besproken worden: kennismakingsinformatie over Kraamzorg taken van de kraamverzorgende jouw persoonlijke omstandigheden indicatiestelling, welke spullen je nodig hebt voor de bevalling en kraamweek (uitzetlijst).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.